Held van Weld 2024

Dit jaar gaan we op zoek gaan naar die ene speciale persoon die ons dorp echt laat stralen - de Held van Weld! Ja, je hoort het goed, we gaan op zoek naar die geweldige ziel die altijd klaarstaat om anderen te helpen zonder iets terug te verwachten.

 

We weten allemaal dat er hier in Weelde zoveel ongelooflijke mensen zijn die elke dag hun tijd en energie inzetten om anderen te ondersteunen. Dus nu is het moment om die buitengewone individuen in het zonnetje te zetten! Ken jij iemand die altijd het extra stapje zet om anderen te helpen? Iemand die belangeloos tijd en energie in onze gemeenschap steekt? Nou, dan is het tijd om die persoon in de schijnwerpers te zetten!

De kandidaturen voor de Held van Weld 2024 zijn nu open en zullen dat zijn tot begin mei. Dus pak je kans en nomineer die bijzondere persoon waarvan jij vindt dat ze de titel verdienen. Dit kan je doen door onderstaand contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info@weld-events.be

 

De grote onthulling van de Held van Weld 2024 zal plaatsvinden op zondag 2 juni, de laatste dag van Weld Event 2024. Dus zorg ervoor dat je die datum vrijhoudt om samen met ons de winnaar te vieren en te eren voor hun geweldige bijdrage aan onze geliefde Weelde. 

Steun jij de Held van Weld ook? Haal dan je mooiste outfit met rood accent uit de kast en trek deze aan op zondag 2 juni ❣️

Inzending Held van Weld 2024