Tickets Weld Event 2024

Klaar voor de ultieme festivalervaring? De ticketverkoop voor Weld Event 2024 is gestart!

Het is zover! De ticketverkoop voor het langverwachte Weld Event 2024 is officieel begonnen.

Noteer de data - 31 mei, 1 juni en 2 juni - want dit festival belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Kaarten zijn beschikbaar voor aankoop, zowel online als aan de kassa.

Wil je geen enkel nieuwtje missen? Volg dan Weld Events op social media en blijf op de hoogte van de laatste updates. Mis dit spektakel niet en verzeker jezelf snel van je tickets voor het Weld Event 2024!

❗ TIJDELIJKE ACTIE: 19% KORTING OP TICKETS ❗

Geniet momenteel van 19% korting op tickets voor Weld Event 2024. Hierdoor betaal je slechts € 33,00 i.p.v. € 41,00.


Ticketsale | Fases & prijzen

Met enthousiasme kondigen we aan dat de ticketverkoop voor het Weld Event 2024 nu officieel van start is gegaan! Mis deze kans niet om deel uit te maken van dit spectaculaire evenement.

Op onze website vind je gedetailleerde informatie over de verschillende verkoopfases en bijbehorende prijzen. Wees er snel bij om jouw tickets te bemachtigen en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring. 

❗ TIJDELIJKE ACTIE: 19% KORTING OP TICKETS ❗

Geniet momenteel van 19% korting op tickets voor Weld Event 2024. Hierdoor betaal je slechts € 33,00 i.p.v. € 41,00.

Ticketsale fases Data Prijs
Dagticket Weld Event 2024 31 januari - 29 februari € 28,00*
Dagticket Weld Event 2024 1 maart - 31 maart € 33,00*
Dagticket Weld Event 2024 1 april - 24 mei € 41,00* 👉 Tijdelijke actie: 19% korting. Hierdoor betaal je nu slechts € 33,00 i.p.v. € 41,00!
Kassa € 55,00

*Bovenstaande prijzen zijn de prijzen voor de tickets per fase exclusief fee


FAQ: tickets

Welke betaalmethoden zijn er bij Universe?

Via Universe kan je tickets kopen en betalen met Visa, American Express, Discover, Mastercard, Sofort, Bancontact en iDEAL.

Ik heb tickets besteld en betaald maar niet ontvangen.

Kijk eerst in je mailbox of de tickets niet in je spamfolder (ongewenste berichten) terecht zijn gekomen. Log in bij Universe en check de status van je bestelling. Heb je nog steeds geen tickets gevonfden? Neem dan contact op met Universe.

Ticket(s) kwijt, geen toegang tot mailbox of gestolen tickets

Neem contact op met Universe. Zij helpen je graag verder. 

Mijn ticket staat op een andere naam. Mag ik hiermee binnen?

Ja, op de tickets staat de naam van de persoon die bij Universe de tickets besteld heeft. Met de QR-code kunnen we gewoon jouw ticket scannen, ongeacht de naam. 

Mogen kinderen gratis binnen?

Op vrijdag 31/05/2024 bieden we geen toegang aan kinderen onder de 14 jaar. Ben je ouder en wil je graag naar Weld Event? Dan dien je een ticket te kopen. 

Op zaterdag 01/06/2024 is er gratis toegang voor kinderen onder de 12 jaar. Ben je 12 jaar of ouder en wil je graag naar Weld Event? Dan dien je een ticket te kopen. 

Zijn er gratis tickets voor begeleiders van personen met een beperking?

Nee, er zijn geen gratis tickets voor begeleiders van personen met een beperking. Ook zij moten een geldig festivalticket kunnen voorleggen aan de ingang.

Wegens omstandigheden kan ik niet naar Weld Event komen. Krijg ik mijn ticket terugbetaald?

Helaas, aangekochte tickets worden niet terugbetaald. 

Wegens omstandigheden kan ik niet naar Weld Event komen. Mag ik mijn ticket doorverkopen?

Ja, maar we raden aan om je ticket(s) enkel door te verkopen aan mensen die je kent of vertrouwt. 

Belangrijk:
Er zijn veilingsites die tweedehands tickets doorverkopen, maar de betrouwbaarheid hiervan kan niet gegarandeerd worden. Bij problemen (tickets die meerdere keren werden doorverkocht, vervalste tickets, etc.) staat jouw naam op het ticket en kan jij juridisch vervolgd worden.

Hieronder het wettelijk kader dat de doorverkoop in tickets aan banden legt.

De wet van 30 juli 2013 betreffende de verkoop van toegangsbewijzen tot evenementen stelt dat:

  • de occasionele herverkoop van tickets is toegelaten mits de verkoopprijs niet hoger is dan de definitieve prijs die op het ticket staat.
  • de niet-occasionele of regelmatige doorverkoop, of het ter beschikking stellen van platformen waar niet-occasionele herverkoop plaats kan vinden of waar de prijs kan stijgen boven de maximaal toegelaten prijs, verboden is.de verkoop van gratis tickets, uitnodigingen, sponsortickets of aanbiedingen van tickets voor de officiële verkoopdatum verboden is. De gedupeerde van bovenstaande regels het teveel betaalde verschil kan terugeisen van de herverkoper.
  • De handel in festivaltickets op de secundaire markt tiert welig. De op de zwarte markt aangekochte tickets geven - in tegenstelling tot tickets gekocht via de officiële tickerverkoper: Ticketmaster.be - geen garantie tot geldigheid. Al te vaak wordt er vastgesteld dat er gefraudeerde tickets worden aangeboden op zwarte markt. De kans bestaat dus dat het ticket gekocht via de secundaire markt geblacklist is en bijgevolg zal de toegang tot het festival geweigerd worden.
  • Meer info op www.ilovemyticket.be en FOD Economie.

Kan ik aan de kassa tickets kopen?

Ja, aan de kassa kan je een ticket kopen voor 55,00 euro.